Personal Touch Cakes bij RTL LifestyleXperience

Onlangs opende Personal Touch Cakes een bakery annex winkel aan de Mgr. Ariensstraat in het centrum van Dongen. Het bedrijf van Conny Algra-Ligtenberg kenmerkt zich door het maken en leveren van speciale taarten ook heerlijk vers gebak, heerlijke cupcakes, cookies, chocolade en veel meer unieke en overheerlijke producten!. De kwaliteit van de producten is van hoog niveau en dat viel ook op bij de makers van het TV-programma LifestyleXperience van RTL. Zij maakten opnames bij Personal Touch Cakes met bijzondere aandacht voor de ambachtelijke bruidstaart. Het programma is zondag 21 december om 14.20 uur te zien op RTL 4

Presentator Jeroen Post legt uit: “in deze uitzending draait alles om Luxe en Liefde. Als je het over liefde hebt heb je het al gauw over trouwen. Voor je bruiloft moet je natuurlijk ook van top tot teen goed verzorgd zijn. En natuurlijk is een bruidstaart een heel belangrijk onderdeel van de mooiste dag van je leven. In deze aflevering komen allemaal tips en leuke voorbeelden voor om dat te bewerkstelligen.”.

Het Dongense bedrijf PersonalTouch Cakes bestaat vanaf januari 2011 en is opgestart door Conny Algra-Ligtenberg die inmiddels dagelijks bezig is met haar vak als professioneel Cake Designer. Na het volgen van vele patisserie workshops en opleidingen, onder andere bij meester patisserie Robèrt van Beckhoven, is Conny zich steeds verder gaan specialiseren.

De producten van PersonalTouch Cakes onderscheiden zich door hun perfecte afwerking doordat er alleen met verse producten en de beste ingrediënten wordt gewerkt. Conny: “ik gebruik alleen maar vers fruit en maak zelf mijn eigen jam en taartvullingen. Ook het fondant wordt door mij zelf gekleurd met natuurlijke kleurstoffen.”

Het programma is te zien op zondag 21 december om 14.20 uur op RTL4. Kan je deze zondag niet kijken? Kijk dan de herhaling op zaterdag 27 december om 15.10 uur bij RTL5 of kijk de uitzending terug via RTLXL.