De lekkerste cupcakes van Nederland komen uit Dongen

ptc_cupcakes

Dat PersonalTouch Cakes de lekkerste winkel van Dongen is, is bij velen al bekend maar volgens vakmensen uit de branche én klanten zijn vooral ook de cupcakes de lekkerste die ze ooit geproefd hebben.

Dat eigenaresse/cake designer Conny Algra daar maar wat trots op is is natuurlijk niet vreemd: “Om vergeleken te worden met de beste patisserie zaken van Nederland is een kroon op mijn harde werken en maakt het meer dan de moeite waard om door te gaan. Iedere keer ben ik dankbaar als ik hoor dat mensen meer dan een uur in de auto hebben gezeten om een doosje cupcakes te komen kopen”.

Het assortiment cupcakes van PersonalTouch Cakes lijkt haast oneindig. “We maken cupcakes in tientallen smaken volgens eigen recept en maken deze geheel op bestelling en naar wens van de klant. In bepaalde seizoenen hebben we ook nog eens onze specialty cupcakes zoals bv stoofpeer kaneel en natuurlijk maken we ook cupcakes in bepaalde thema’s of logo” aldus Conny die meteen uitlegt wat haar cupcakes zo uniek maakt. “Ze worden gemaakt zonder gebruik van cake mixen en of botercreme mixen en dat maakt onze cupcakes zeker uniek en erg lekker.”
In het weekend zijn er altijd verse cupcakes zonder bestelling te krijgen in de winkel/bakery aan de Mgr. Ariënsstraat 1-03 in Dongen. “Komend weekend 29 en 30 Januari hebben we een speciale aktie om nog meer Dongenaren onze cupcakes te laten proeven. In plaats van € 2.75 per stuk zullen het gehele weekend cupcakes in verschillende smaken verkrijgbaar zijn voor maar €1.99 per stuk. (vanaf vrijdag 12 uur staan ze vers voor u in de winkel). En we hebben een leuke stempelkaart speciaal voor onze losse cupcake verkoop!”

Om op de hoogte te blijven van al de aktie’s en laatste creaties is het handig om PersonalTouch Cakes te volgen op Facebook want ook voor overheerlijk gebak, thema taarten en bruidstaarten bent u bij PersonalTouch Cakes aan het juiste adres.