Algemene Voorwaarden

PersonalTouch cakes behoudt het recht om bij onverwachte situaties en ziekte een bestelling of workshop/kinderfeestje te annuleren.

Samen met u wordt natuurlijk naar een passende oplossing gezocht .

Offertes zijn geldig zoals de aangegeven tijd op de offerte die u van ons ontvangt staat. Na de desbetreffende datum kunnen we de plaats niet meer garanderen en kunnen we inmiddels een andere bestelling hebben aangenomen en daardoor volgeboekt zijn voor desbetreffende datum.

Als u een bestelling heeft geplaatst krijgt u via email een factuur met de betaalgegevens en termijn van betaling.

Taarten dienen dan ook vooraf betaald te zijn en uw bestelling is daarom ook pas definitief bevestigd na betaling.

Voor bruidstaarten geldt een termijn betaling zoals vermeld wordt op de factuur.

Bruidstaarten: Na akkoord van de offerte krijgt u een uitnodiging voor een tasting of kunt u desgewenst proefbekertjes ophalen. Mocht u nadien alsnog  een bruidstaart bestelling annuleren dan brengen wij eenmalig €30 in rekening voor de gemaakte kosten van een tasting! Met het afnemen van de proefbekers/deelname aan een tasting geeft u hiervoor akkoord!

Bestellen kan tot uiterlijk 5 dagen van te voren m.u.v. bruidstaarten deze dienen uiterlijk 4 weken voor de huwelijksdatum besteld te worden.

Bestellingen annuleren (met geldige reden) kan tot 5 dagen voor afgesproken datum mits er geen kosten gemaakt zijn krijgt u het betaalde bedrag terug.

Bruidsbestellingen kunnen tot 2 weken voor datum geannuleerd worden. Ook hier geld dat gemaakte kosten door PersonalTouch Cakes in rekening worden gebracht.

Alle prijzen genoemd op de website zijn inclusief BTW.

Foto’s op deze site zijn de eigendom van PersonalTouch Cakes en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gepubliceerd worden.

Bij aanvraag/inschrijving van een workshop of kinderfeestje krijgt u een factuur met betaalgegevens en de termijn van betaling.

Een inschrijving/aanvraag is definitief na betaling.

Het PersonalTouch Cakes team.