Bruidstaarten

Prachtig en lekker zijn de bruidstaarten van PersonalTouch Cakes Dongen

PersonalTouch Cakes is gespecialiseerd in het maken van de mooiste en lekkerste bruidstaarten en taartentafels. Onze bruidstaarten zijn niet alleen perfect afgewerkt en daardoor een lust voor het oog maar zeker ook voor uw smaakpapillen. Wij onderscheiden ons van anderen doordat we alles vers maken zonder het gebruik van halffabricaat, bakmixen en pakjes vullingen. Daarbij zijn onze taarten minimaal 4 lagen rijkelijk gevuld met onze eigengemaakte vullingen en/of vers fruit en dat verschil dat proef je.

Wij zijn er daarom ook trots op dat we vaste leverancier zijn voor vele trouw en feest locaties, restaurants en catering bedrijven. Wij maken bruidstaarten in iedere gewenste stijl en zijn op de hoogte van de laatste thema’s en trends. Samen ontwerpen wij de bruidstaart die uniek voor jullie, het bruidspaar is en past op deze speciale dag!

Hoe gaan wij te werk?

Wij plannen geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met je in om de wensen door te spreken. Een gesprekje duurt ongeveer 30-45 minuten. Voorafgaand ontvangen wij graag wat gegevens van jullie zoals locatie, aantal personen en natuurlijk de huwelijksdatum. Mochten jullie al wat ideeën hebben betreffende de taart of een thema/moodboard, dan zien we dat graag zodat we ons wat voor kunnen bereiden op het gesprek. Tijdens het gesprek bespreken we de mogelijkheden en maken we een ontwerp van de bruidstaart en/of taartentafel.

Aan welke prijs kun je denken?

Na het gesprek hebben we enkele dagen nodig om een passende offerte uit te brengen die we jullie per email toe sturen. Onze offertes zijn inclusief levering en opbouwen/klaarzetten op locatie en een uitnodiging voor een tasting om de smaak van jullie bruidstaart te bepalen. Bruidstaarten starten vanaf €9.99 pp. De prijs wordt berekend aan hand van de bewerkelijkheid van de decoratie en de locatie aangezien onze offertes inclusief levering op locatie zijn en het klaarzetten voor het aansnijmoment. Gemiddeld ligt de prijs van een bruidstaart tussen de €10.50-€13.50 per persoon.

Wij adviseren om minstens 6 maanden (liefst eerder) voor de huwelijksdatum contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Informeer naar de mogelijkheden/beschikbare data en boek nu een vrijblijvende afspraak als je in 2022 gaat trouwen.
Door veel verschuivingen in 2021 door het corona virus zijn meerdere data in 2022 al besproken!

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak!

Stuur ons een email info@personaltouch-cakes.com of bel 06-21178535.
Voor foto’s van onze creaties kun je gerust een kijkje nemen in ons portfolio bruidstaarten.

1156 Roy van der Wens trouwfotograaf en bruiloft Videograaf Sanne en Stefan
naked cake flower