Chocolate Bars

De lekkerste chocolade!

 

Chocolate Bars  worden hand gemaakt met alleen echte chocolade van Callebaut! Voor al onze chocolade producten maken wij uitsluitend gebruik van deze overheerlijke Belgische chocolade. Wij maken in tegenstelling tot vele andere dus geen gebruik van candymelts en/of dripchocolade wat geen echte chocolade is, maar een kunstmatig product dat de naam chocolade niet mag dragen. Dit is één van de punten waarop PersonalTouch Cakes zich onderscheidt van anderen, kwaliteit is erg belang voor ons en is wat ons uniek maakt!

Gepersonaliseerde Chocolade

De Chocolate Bars kunnen gemaakt worden in 2 maten en voor bijna iedere gelegenheid. De grote reep kan desgewenst gepersonaliseerd met een tekst en/of naam. De repen , of zoals we ze noemen “bars”, worden met regelmaat en bepaalde (feest)dagen gemaakt voor de losse verkoop. Hou daarom zeker ook onze sociale media en actiepagina in de gaten voor deze informatie. Uiteraard zijn de bars ook los te bestellen voor bv een verjaardag, geboorte of andere gelegenheid. Afhankelijk van de datum en beschikbaarheid kan het zijn dat er een minimum afname aantal gehanteerd wordt.
Voor de kleine bar geldt de vanaf prijs van  €4.50 en voor de grotere bar is dat vanaf €9.99.
Gepersonaliseerde repen starten vanaf €12.50. De prijs wordt berekend aan de hand van het thema en de bewerkelijkheid. Iedere  reep wordt mooi verpakt passend bij het thema. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en we denken graag met u mee!

 

 

gepersonaliseerde reep
kleine Halloween reep
Kerst Chocolate Bars
iedere reep unieke voorkant