Over ons

 PersonalTouch Cakes Dongen

PersonalTouch Cakes is het bedrijf van Conny Algra-Ligtenberg en wordt dagelijks door haar gerund.
Vanuit het niets bouwde Conny volledig zelfstandig haar bedrijf PersonalTouch cakes op en nu ruim 10 jaar later genieten haar bruidstaarten, cupcakes, verjaardagstaarten en andere lekkernijen een enorme reputatie in binnen- en buitenland.

Het begin..

“Ik ben in 2008 begonnen als hobby met het maken van taarten en cupcakes. Het bezig zijn met de taarten en cupcakes was en is een goede manier van ontspanning voor mij, die ik zo hard nodig heb in het dagelijkse leven als moeder van twee gehandicapte jongens.”
Het taarten maken voor anderen werd al snel meer en dit alles niet geheel zonder succes.

Vanaf januari 2011 is PersonalTouch Cakes officieel een bedrijf en oefent Conny dagelijks het werk uit als professioneel Cake Designer! Na het volgen van meerdere patisserie workshops en opleidingen, o.a. bij Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, ben ik me steeds verder gaan specialiseren.

De producten van PersonalTouch Cakes onderscheiden zich niet alleen door hun perfecte afwerking maar zeer zeker ook door de overheerlijke smaak.
Een lust voor het oog maar zeker ook voor uw smaakpapillen, eenmaal een product geproefd van PersonalTouch Cakes dan wilt u beslist niets anders meer!

Wat doen wij?

Wij maken naast speciale taarten ook heerlijk vers gebak, desserts, cupcakes, cookies, brownies, macarons en nog veel meer.
PersonalTouch Cakes levert niet alleen aan particulieren maar ook zakelijk, we mogen meerdere restaurants, winkels en feestlocaties tot onze vaste klanten rekenen.

Wij werken uitsluitend op bestelling zodat wij alles vers en geheel naar wens van u de klant kunnen vervaardigen.
Sinds oktober 2014 zijn we gevestigd met onze moderne bakery en winkel aan de Mgr. Ariënsstraat 1-03 in Dongen.
Een prachtig pand waar dagelijks onze overheerlijke producten vers worden bereidt met alleen de beste ingrediënten.
PersonalTouch Cakes staat voor kwaliteit van hoog niveau.

PersonalTouchCakes met Robert van Beckhoven
aan het werk aan minecraft thema taart

Wat maakt ons uniek?

Ons uniek concept is dat we alles vers maken zonder het gebruik van bakmixen, pakjes vullingen en of half-fabricaat.
Jams, siropen, coulissen en vullingen alles wordt gemaakt volgens onze eigen recepten, hiermee zijn we uniek en dit verschil dat proeft u in onze producten!
Daarnaast zijn onze thema en bruidstaarten altijd minimaal 4 lagen rijkelijk gevuld, ook hiermee onderscheiden wij ons van anderen.

Voor informatie en bestellingen info@personaltouch-cakes.com

 PersonalTouch Cakes is een trotse vrijwilliger voor Icing Smiles