Taartentafels & sweettables

 Voor iedere gelegenheid en in iedere gewenste stijl

Taartentafels zijn een genot om naar te kijken maar nog meer genieten om er van te mogen proeven! Wij zijn gespecialiseerd in deze unieke verwennerij die wij leveren op locatie bij bruiloften, feesten maar ook bij u thuis voor een speciale gelegenheid.

taartentafel Gijs en Bo
Sweettable

Wat is het verschil?

Een taartentafel is een aangeklede/gestylde tafel(s) met een “hoofdtaart” aangevuld met verschillende taarten in een keuze aan smaken. Een sweettable is een gestylde tafel(s) met een “hoofdtaart” die rijkelijk is aangevuld met zoete lekkernijen.
Alles op onze tafels is volgens eigen recept en op ambachtelijke wijze vervaardigd met alleen de beste ingrediënten. De gehele uitstraling van de tafel is tot in de puntjes door ons verzorgd in de stijl die u kiest of wij samen met u ontwerpen.
Wij zetten de tafel op locatie voor u klaar incl. schalen en etagere’s en komen ook weer terug om alles op te halen.

Aan welke prijs moet u denken?

Voor de taartentafels hanteren wij ook vanaf prijzen omdat dit afhankelijk is van uw wensen en hier de mogelijkheden ook weer enorm zijn.
Gemiddeld ligt de prijs tussen €12.99 – €15.99 pp.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak!

Stuur ons een email info@personaltouch-cakes.com of 06-21178535 voor een vrijblijvend gesprekje om u wensen te bespreken omtrent een taartentafel of sweettable.
Voor foto’s van onze eerder geleverde taartentafels en sweettables neem een kijkje in ons portfolio.

sunflower sweettable
uitgebreide sweettable
heart thema sweettable
fall wedding sweets