Veelgestelde vragen

V: Wat kost een taart?
A: Wij werken met vanaf prijzen aangezien iedere themataart uniek is. Onze thema taarten beginnen daarom ook vanaf €4.99 pp. De prijzen worden berekend aan de hand van het thema/decoratie en bewerkelijkheid.

V: Hoe weten jullie wat voor taart te maken en hoe komt de taart er uit te zien?
A: Wij vragen bij de bestelling van de taart om thema, favoriete kleuren, hobby’s etc. Door de juiste vragen te stellen krijgen wij een beeld van een ontwerp van de taart.Natuurlijk hopen wij dat u als klant vertrouwd op onze creativiteit en deskundigheid.

V: Leveren jullie de bruidstaarten op locatie?
A: Onze offertes voor de bruidstaarten zijn inclusief levering op locatie 15-30 minuten voor het aansnijmoment. Wij plaatsen de taart zelf op de plek van aansnijden en zorgen dat alles klaar staat voor jullie aansnijmoment.

V: Hebben jullie taarten in de winkel voor de losse verkoop?
A: Wij werken uitsluitend op bestelling zodat we alles vers en naar wens van u de klant kunnen maken. Op  Zaterdag hebben wij wel zonder bestelling verse cupcakes in onze winkel met iedere week een andere smaak.

V:Maken jullie alleen speciale taarten?
A: Nee zeer zeker niet! Ook voor heerlijke slagroom of mokka taarten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken alles op gebied van patisserie en banket. Van koekjes, chocolade bollen tot aan progres gebak, maar ook cheesecake, brownies, pavlova’s en Amerikaanse stijl cakes behoren tot de mogelijkheden.

V: Maken jullie ook lactose vrij gebak?
A: Ja zeker kunnen we voor bijna alle intoleranties, leefstijlen en geloofsovertuigingen een passend product leveren.

V: Verkopen jullie bakmixen in de winkel?
A: Wij zijn een bakkerij en patisserie zaak en verkopen geen taart decoratie spullen dus ook geen bakmixen, fondant etc. Daarvoor verwijzen we u graag naar een taartdecoratie winkel.